Laten uitvoeren

Badkamerinstallatie of alleen stuken met Beton Ciré
Voor het verwerken van Beton Ciré Unique of installatie van uw complete badkamer* bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verwerken het materiaal met name op wanden in badkamers, toiletten en keukens. Onze stukadoors hebben inmiddels ruim tien jaar ervaring met het verwerken van Beton Ciré.

Werkwijze
Wij besteden veel aandacht aan de ondergrond, voordat wij Beton Ciré Unique aanbrengen:

  • Naden en hoeken worden afgedicht met kimband.
  • De ondergrond wordt volledig in de bewapeningsgaas gezet.
  • Gaas en kimband worden afgesmeerd met een cementgebonden uitvlakmortel.
  • Beton Ciré Unique wordt in één laag aangebracht en verwerkt met een speciale hars waardoor het product sterk, flexibel en waterdicht wordt.
  • Na droging wordt Beton Ciré Unique gepolijst en afgewerkt met een waterdichte coating. Onze coating is tegen alle schoonmaakmiddelen bestand!

Effecten afwerking
Door de speciale manier van aanbrengen ontstaan kleine nuances in de structuur. Daarmee is elk resultaat uniek en origineel. U kunt kiezen voor een strakke afwerking of een wat drukkere uitstraling.

Verwerkingstijd
Door het aanbrengen van de verschillende lagen, zoals hierboven beschreven, zijn wij minimaal drie werkdagen met een project bezig. Hoe hoger het aantal vierkante meters, hoe hoger het aantal werkdagen. Voor een gemiddelde badkamer is dit vier à vijf werkdagen.

Groot voordeel van Beton Ciré Unique
Beton Ciré Unique heeft geen uithardingstijd. Hierdoor kan er na oplevering de volgende dag al afgemonteerd en gedoucht worden!

Volledige badkamerinstallatie
Naast het aanbrengen van Beton Ciré Unique zijn wij ook gespecialiseerd in het installeren van badkamers van A tot Z. Dit betekent dat wij al het werk voor u uit handen kunnen nemen: van het slopen en afvoeren van de bestaande badkamer, het aanpassen van leidingen en afvoeren, tot het stuken en of tegelen en afmonteren.

Interesse in onze diensten? Vraag dan een offerte aan via onderstaand formulier!

*De regio’s waarin wij werkzaam zijn, is afhankelijk van uw project.

Voor stuukwerkzaamheden houden wij een minimum aan van 12 m² en werken wij voornamelijk in Noord Holland. Voor grotere project > 50 m² werken wij ook in delen van Zuid Holland, Utrecht en Flevoland.

Voor volledige badkamerinstallatie beperken wij ons tot Noord Holland boven het Noordzeekanaal met als bovengrens Schagen.

Garantie
Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap en hebben service hoog in het vaandel staan. Wij zijn aangesloten bij de branchevereninging NOA zodat bij het aangaan van een overeenkomst alles goed geregeld is. Onze offertes vallen onder garantie van de NOA-uitvoeringsvoorwaarden. Op Beton Ciré geven wij op onthechting van stabiele delen vijf jaar garantie.

Werkwijze
Voordat u besluit met ons in zee te gaan, brengen wij een offerte uit zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hierin staan alle werkzaamheden en kosten duidelijk omschreven. Omdat wij lid zijn van de  branchevereniging NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven), ontvangt u bij de offerte tevens de algemene voorwaarden waarmee wij werken (voorwaarden). Hierin staat onder meer de garantie van drie jaar omschreven. Als u serieus geïnteresseerd bent in ons bedrijf komen wij het werk ter plaatse opnemen en passen we de offerte indien noodzakelijk aan. Daarna kunt u beslissen of u de werkzaamheden door ons laat uitvoeren.

Offerte aanvragen

Uw naam *
Bedrijfsnaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Emailadres *
Telefoonnummer *
Mobiel nummer
Uw vraag *
Bestanden toevoegen Bijvoorbeeld: foto's, schetsen, plattegrond (Excel bestanden kunnen niet worden ingeleverd, tenzij het wordt omgezet naar pdf)

Graag verwijzen wij u ter inspiratie naar onze fotogalerie